deWeverij beschikt over een inspirerende ruimte (135 m2), inclusief faciliteiten voor catering, breakout-sessies en tuin. Doordat er slechts één activiteit tegelijk mogelijk is, kan dit in alle rust en discretie verlopen. De ruimte is beschikbaar voor lezingen, meetings, workshops…. De ruimte is niet beschikbaar voor privé-feesten of verwante activiteiten.

Deze ruimte is voorzien van een vergadertafel (20 p), zetels (12 p), een beamer/flipchart en koffiehoek. De opstelling kan ook in klaslokaal met tafels en stoelen (24 p) of in theateropstelling (50 p) . Interesse om deze ruimte te reserveren. Vul dit formulier in en u ontvangt een prijsofferte.

Naast deze ruimte is er de exporuimte van 235 m2. Ook deze ruimte kan gebruikt worden voor breakoutsessies of een pingpongpartijtje. Op verzoek kan ook deze ruimte gebruikt worden voor lezingen. In deze ruimte vinden periodiek exposities plaats. 

deWeverij bevindt zich in de gerenoveerde gebouwen van de voormalige textielweverij Pierre Larmuseau. Het industriële karakter van het gebouw werd behouden maar volledig afgestemd op het gebruik als vergader- en expositieruimte.